Ons verhaal

Als bouwer en ontwerpers hebben we elkaar gevonden in onze liefde voor hout

Houtwonen is een samenwerking tussen AP Houtconstructies en architectenbureau Open Kaart. We werken samen om hoogwaardige, duurzame houten woningen aan te bieden.

De meerwaarde ligt in het vroegtijdig samenwerken van bedenkers en makers. Aan het begin van het proces krijg je daardoor snel inzicht in haalbaarheid en kosten. Aan het einde van het proces komen we samen tot betere toepassingen en maken woningen die voldoen aan de hoogste standaard.

De ontwerpers

Open Kaart is een architectenbureau dat zijn inspiratie haalt uit het dagelijks leven. Het liefst zitten we aan de keukentafel om over woonwensen te spreken. Wij staan open voor ideeën en werken graag in co-creatie.

Jouw wensen en onze inspiratie vertalen we in een aantal stappen naar een woning die bij je past. Van idee tot oplevering. Vakmanschap is belangrijk: we willen graag dat je comfortabel kunt wonen en blijven betrokken tot je tevreden bent.

Ap Kremer

De makers

Al sinds zijn jeugd is Ap Kremer bezig met hout en houtbewerking. In de loop der jaren heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgedaan en tal van bijzondere projecten gerealiseerd, waaronder duurzame houten woningen. Hij heeft een team van vakmensen om zich heen verzameld die precies kunnen maken wat gevraagd wordt. Daarbij schuwen ze niet om moderne technieken toe te passen.